Elk jaar geef ik een aantal lessen op basis van vrijwillige bijdrage voor een goed doel. In 2017 was dit voor Stichting Shahdol (kinderen in India) Dit project staat inmiddels op eigen benen. Vanaf 2018 geef ik deze lessen voor Fahari foundation, dicht bij huis (met initiatiefnemers in Grave) en tegelijkertijd ver weg: Kenia. 

Over Fahari Foundation:

Lae-titia en Bas Giling (de oprichters van Fahari Foundation) brachten in 2010 een bezoek aan Kenia en kwamen in het dorp Mtwapa in contact met 16 weeskinderen die niets maar dan ook helemaal niets hadden; geen eten, geen schoon drinkwater, geen matras, geen geld voor scholing, helemaal niets. Geraakt door het enthousiasme van de kinderen en door de omstandigheden daar, besloten zij om deze kinderen te gaan helpen. In eerste instantie in het voorzien van basisbehoeften. Het project groeide verder en in 2015 werd het rescue centre (Trots Foundation Centre) geopend. Het is een thuis geworden voor kinderen. Als de kinderen naar de middelbare school gaan komt er plaats voor nieuwe kinderen en zo zijn er inmiddels 61 kinderen die door Fahari Foundation naast de basisbehoeften ook scholing krijgen en daarmee een kans op een betere toekomst. Meer informatie kun je vinden op de website: www.faharifoundation.nl

Goed doel yogales:
Dag: Zondag
Datum: 7 april
Tijd: van 10.30 - 12.00 uur 
Locatie: Yogastudio Liv'in yoga - Binnenhof 2a

Je bent van harte welkom, met of zonder yoga ervaring. Heb je een eigen yogamat dan mag je die meenemen, zo niet dan kun je er eentje lenen. Na de les gaat een bakje rond waarin je de donatie voor het goede doel mag doen.

Goed doel yoga liv'in yoga