Happy Kids training!

Via Sjors Sportief kunnen kinderen, uit groep 6 t/m 8, op zondag 26 september en/of 10 oktober kennismaken met deze training. De les is van 10.30 - 11.30 uur.  Aanmelden gaat via Sjors Sportief.  Voor meer informatie over deze training kun je contact opnemen met Loes: mail: balkloes@gmail.com of bel: 06 - 509 064 36 . Bij voldoende belangstelling start deze training (een blok van 8 lessen) na de herfstvakantie.

Wat is Happy Kids training?

Happy Kids is een training waarin kinderen ontdekken én voelen dat ze goed en mooi zijn, precies zoals ze zijn. Ze leren niet alleen met hun hoofd, maar ook met hun hart; daarom is het belangrijk dat ze contact leren maken met hun eigen lichaam. Een plek waar ze tot rust kunnen komen, een plek waar alles goed is, waar je mag zijn wie je bent en je mag voelen dat je goed bent zoals je bent.
Kinderen leren zichzelf beter kennen en te vertrouwen op hun gevoel. Hun zelfvertrouwen zal gaan groeien. Ze komen letterlijk weer lekker in hun vel te zitten. Kinderen komen weer thuis bij zichzelf en ik geloof dat ’t allermooiste wat je maar kan worden JEZELF is. Zo kan ieder kind stralen, zijn talenten volgen en dus doen wat ze gelukkig maken, waar ze plezier in hebben.

Inhoud Training
Tijdens deze 8-weekse training neem ik kinderen mee op reis over de regenboog op zoek naar kleuren die hen helpen om te stralen. De kleuren van de regenboog zijn gekoppeld aan een onderwerp (deugd): leren vertrouwen op jezelf, omgaan met emoties, jezelf leren uiten, werken aan zelfvertrouwen, leren voelen wat je nu nodig hebt, het mooie in jezelf en de ander zien, kracht van gedachten, tot rust komen. Iedere week staat één kleur van de regenboog centraal.
Ik laat kinderen weer thuiskomen in hun binnenwereld door stil te worden (meditatie) en bewust te ademen en te voelen (mindfulness). Tevens doen we verschillende bewegingsoefeningen (yoga) zodat er ook een goede balans is tussen in-en ontspanning.
Verder staan we stil bij de vragen; Wie ben je, hoe voel je je, wat heb je nu nodig, wie wil je graag zijn, waar word je blij van en wat is je droom.
Aan het einde van deze reis (training) hebben alle kinderen ervaren dat je zowel de zon (mooie dingen in het leven) als de regen (pijnlijke/niet leuke ervaringen) nodig hebt om net zo te kunnen stralen als een regenboog.

Voor wie is de Happy Kids training
Voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, moeite hebben met het omgaan met emoties, onrustig zijn, onzeker, faalangstig; eigenlijk voor alle kinderen die niet gelukkig zijn.

Doel van de training
Kinderen leren contact te maken met zichzelf en te voelen wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn. Kinderen ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn met alles wat er op dit moment in hun leventje is. Hun hoofd en hart zijn in balans; wat er ook gebeurt, ze kunnen het aan.

Praktische info training
Start: na de herfstvakantie
Voor wie: groep 6 t/m 8
(Maximaal 8 kinderen)
Wanneer: Zondag 10.30 uur
Waar: Liv’in Yoga studio

Interesse
Je kan je aanmelden via de mail en uiteraard mag je Loes ook bellen voor meer info.

Happy Kids trainer
Loes Balk
balkloes@gmail.com
(06-50906436)

Kinderyoga