Laatst gewijzigd
23-11-2019

Loslaten is een transformatieproces. Niet iets wat van het ene op het andere moment gebeurt. In de herfst zie je eerst het verkleuren van de bladeren aan de bomen. Dan, als de tijd er rijp voor is, onthechten ze zich, dwarrelen ze op de aarde en vormen ze een warm, kleurrijk tapijt. Ze dienen als vorstbescherming en uiteindelijk verteren ze tot voedende humus wat nieuwe groei ondersteunt. Loslaten om te kunnen groeien. Soms gaat het heel langzaam, soms is het er ineens. Het besef dat je bent gegroeid, dingen achter je hebt kunnen laten en er ruimte is ontstaan om opnieuw het proces van groei aan te mogen gaan.
 

Groei van Liv'in Yoga ...

Alweer bijna 2 jaar 'huist' Liv'in yoga in het huidige pandje. Van 4 locaties naar 1 vaste plek. Van 1 docente, naar 2 met Ursula (yin yoga) en sinds oktober met Loes (kinderyoga) naar 3. Liv'in yoga groeit ... en groeit verder. Met ingang van 2020 komt yogadocente Esther Dijckmans team Liv'in yoga versterken. Esther gaat les geven op zaterdagochtend en daarmee is er elke dag van de week yoga te volgen bij Liv'in yoga. Een hele fijne ontwikkeling!!

"Wees open en nieuwsgierig naar de dingen die komende zijn!"

Met de komst van Esther heb ik besloten - niet van de een op andere dag - hier is een proces aan vooraf gegaan ;) - om 2 lessen 'los te laten'. Ik draag, vol vertrouwen, de eerste les van de maandagavond en de tweede les van de donderdagavond in 2020 over aan Esther.
De lessen die Esther geeft (m.i.v. maandag 6 januari) zijn als volgt:
Maandag: Mindful flowyoga van 19.00 - 20.00 uur (i.p.v. 19.15 - 20.15 uur!)
Donderdag: Yin-Yang yoga van 20.30 - 21.30 uur
Zaterdag: Mindful flowyoga van 09.00 - 10.00 uur (of van 09.30 - 10.30 uur)