Kracht & souplesse

Vinyasa poweryoga is een intensieve vorm van yoga en komt vanuit de Ashtanga yoga. De asana's (houdingen) volgen elkaar vloeiend op waardoor er een flow ontstaat.

Zachte kracht & ontspanning

Vinyasa flowyoga is een zachtere vorm van yoga dan de power-variant en daarmee geschikt voor de beginner. 

Balans in Yang en Yin

Yin-Yang yoga is een combinatie les waarin de kracht van vinyasa yoga en de zachtheid van yin elkaar ontmoeten.

Voor verstilling en verdieping

Yin yoga is een yogavorm die totaal anders is dan de yange vormen het wordt ook wel 'meditatieve yoga' genoemd. In yin worden houdingen lang aangehouden, 2 tot 5 minuten en soms zelfs wel langer.

Nooit te oud voor yoga

Deze yogavorm is gericht op zachtheid, wat meer gericht op de 50-plusser die bewust werkt aan het soepel houden van het lichaam en het flexibel blijven van geest. In deze les richten we ons, vóór alles, op de mogelijkheden van het lichaam.

Yoga, spel & ontspanning

In de kinderyoga les gaat het niet alleen om de yogahoudingen. De houdingen gaan samen met spel, bewustwording, ademoefeningen, massage, zingen, meditatie/visualisatie en ontspanning. Dit alles in een omgeving die veilig is en waarin de kinderen zich geborgen voelen.

Ode aan de zon

Zomeryoga is een combinatieles van vinyasa flow & yin yoga (afhankelijk van de temperatuur ;)!

Harte-kracht voor Kenia

Yogalessen op basis van vrijwillige bijdrage voor Fahari Foundation. Yoga staat voor verbinden, niet alleen op de yogamat met jezelf maar ook juíst naast de mat. Door deze les te volgen verbind je je ook met kinderen in Kenia. Zo maken we met elkaar de wereld een beetje mooier.

Rust in beweging

Met ingang van maandag 6 januari 2020 komt Ester Dijckmans het team van Liv'in yoga versterken met Mindful flow yoga. Mindful flow yoga is te vergelijken met de vinyasa flow yoga les. De houdingen lopen in elkaar over, in een rustig en vloeiend tempo. Er wordt gebruik gemaakt van sequencing (zoals de zonnegroet of maangroet). De les begint met meditatie, gevolgd door opwarmende asana's (yogahoudingen), waarna de intensiteit wordt opgevoerd en weer wordt afgebouwd. De les eindigt altijd in Savasana (eindontspanning), vaak met een geleide visualisatie.

Een mooie combinatie les voor het